Overcijfers partner van Ikwordzzper.nl

Partnership met Ikwordzzper.nl

Met trots kondigen wij aan dat Overcijfers officieel partner is geworden van Ikwordzzper.nl! ZZP boekhoudkantoor, waar Overcijfers specifiek op staat vermeld, is een onderdeel hiervan.

Al geruime tijd bezochten wij, van Overcijfers, de website Ikwordzzper.nl. Op deze website is veel informatie te vinden voor (startende) zzp-ers. De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen die van belang zijn voor zzp-ers staan hier vermeld. Wanneer je lid wordt van het ondernemerscollectief van Ikwordzzper.nl kan je ook nog eens vragen stellen over alle facetten die aan het licht komen bij (startende) zzp-ers. Verder kan je templates downloaden voor bijvoorbeeld urenregistratie, km-registratie of algemene voorwaarden. Daarnaast zijn er allerlei collectieve voordelen. Wat een mooi platform!

Ikwordzzper.nl biedt Overcijfers de mogelijkheid om nieuwe of bestaande klanten van Overcijfers een jaar lang gratis te laten profiteren van de voordelen van Het Ondernemerscollectief. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een email naar info@overcijfers.nl.

Wat Overcijfers vooral trok in deze partij is het enthousiasme over het boekhoudpakket waar wij mee werken: Snelstart. Ook staat onze favoriete bank voor zzp-ers bij Ikwordzzper.nl bovenaan het lijstje: KNAB. Deze bank is voordelig en ook gericht op zzp-ers.

Al met al geeft het platform van Ikwordzzper.nl ontzettend veel informatie en voordelen voor (startende) zzp-ers. Wij, van Overcijfers, zijn blij dat wij hiervan deel mogen uitmaken.

Afbeelding op de site van Overcijfers van partnership met ikwordzzper