Over ons

Afbeelding behorende bij de website van Overcijfers.nl

Over ‘overcijfers’

Overcijfers is een boekhoudkantoor met name voor zzp-ers en kleine ondernemingen. Overcijfers is opgericht door Anne-Marie Reichwein en Diana de Wilt. Wij zijn vooral actief in de regio’s ‘s-Hertogenbosch en Gorinchem.

Overcijfers is ontstaan doordat ik (Diana) via vrijwilligerswerk bij Overrood, steeds vaker de vraag kreeg van zzp-ers of ik de boekhouding ‘even’ kon doen omdat dit écht niet ‘hun ding’ is. Ook in mijn omgeving werd dezelfde vraag regelmatig gesteld. Omdat ik daar niet de middelen voor heb, zoals een boekhoudpakket, kon ik hier helaas niet op in gaan. Aangezien Anne-Marie al een administratiekantoor heeft leek ons een samenwerkingsverband tussen ons dé oplossing. En wat blijkt? Het werkt!

Door onze opleiding en jarenlange ervaring bij diverse bedrijven en boekhoudkantoren hebben wij alle kennis in huis die nodig is. We hebben begrip voor chaos en achterstand in de boekhouding en ruimen dit graag voor je op.

Ons doel is dat jij als klant je geen zorgen hoeft te maken over je boekhouding zodat jij jezelf volledig kan richten op je onderneming. Wij luisteren heel goed naar wat jouw wensen zijn en proberen daarin tegemoet te komen.

Afbeelding van Diana de Wilt behorende bij de website Overcijfers.nl
Diana de Wilt: Ik vind het leuk om orde te scheppen in chaos en breng graag structuur en overzicht aan in jouw boekhouding. Ik zie geen beren op de weg en mijn glas is altijd halfvol. Alles kan worden opgelost. Is het niet rechtsom, dan maar linksom. Mijn creativiteit komt hierbij altijd goed van pas. Daarnaast probeer ik op alle vlakken in jouw onderneming mee te denken en daar waar nodig is ook te helpen.

Afbeelding van Anne-Marie Reichwein behorende de website Overcijfers.nl
Anne-Marie Reichwein: Door mijn opleiding en tussentijdse bijscholingen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste (belasting-)wetgeving. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te automatiseren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?